Confidentialitate

INFORMATII PRIVIND PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

KALVA SOLUTIONS SRL, CUI RO24536740, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/2677/2008 denumita in continuare MAIVIS, in calitate de administrator de date, doreste sa va informeze despre modul in care MAIVIS gestioneaza datele dumneavoastra personale, inclusiv despre drepturile dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

1. CE DATE PERSONALE SUNT PRELUCRATE DE CATRE MAIVIS?
Datele prelucrate de catre MAIVIS sunt procesate in conformitate cu REGULAMENTUL PARLAMENTULUI SI CONSILIULUI EUROPEAN (UE) 679/2016 din data de 26 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare Regulament) si in conformitate cu legislatia nationala in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.
Datele dumneavoastra personale furnizate catre Maivis sunt folosite pentru achizitionarea de produse sau pentru utilizarea unor servicii (de ex. plasarea unei comenzi pe site,abonarea la newsletter-ul Maivis,livrarea bunurilor comandate)
Date cu caracter personal procesate de Maivis :
-nume si prenume
-serie si nr act de identitate/cnp
-adresa de e-mail
-nr. de telefon
-adresa de domiciliu sau de livrare 
-parola
-date privind achizitii efectuate( de ex. tipul si pretul produsului,data achizitiei,detalii cont client).
Maivis proceseaza aceste date cu caracter personal numai in conformitate cu scopurile mentionate mai jos pe durata indeplinirii acestora.

2. CARE ESTE SCOPUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL?
Procesarea datelor pentru achizitia de bunuri.
Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara pentru intocmirea documentelor de cumparare,indeplinirea obligatiilor in vigoare si pentru intocmirea documentelor de livrare a produselor comandate prin intermediul companiei de curierat FAN COURIER(sau alta companie la alegerea clientului).
In urma efectuarii unei comenzi Maivis colecteaza si proceseaza datele dv personale:nume,prenume,adresa de domiciliu sau adresa de livrare,nr. de telefon,adresa de e-mail,serie si nr carte de identitate/cnp.Comunicarea acestor date cu caracter personal este o conditie esentiala pentru incheierea sau modificarea actului de cumparare.Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru identificarea clara a clientului,acesta urmanda a fi contactat pentru livrarea bunurilor.
Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru administrarea contului de client.
Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru trimiterea de newsletter(mesaje comerciale)Prin inregistrarea adresei de e-mail pt. abonarea la newsletter Maivis va procesa urmatoarele date:adresa de e-mail in baza consimtamantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ,pentru trimitere de e-mail-uri si mesaje comerciale prin intermediul serviciilor electronice in temeiul legii 480/2004 privind serviciile electronice. Datele dumneavoastra nu vor fi procesate pana cand nu inregistrati adresa de e-mail la newslatter -ul Maivis si apoi finalizati inregistrarea prin confirmarea acceptului dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal.

3. PENTRU CAT TIMP SUNT PROCESATE DATAELE D. PERSONALE?
Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt procesate atat timp cat este nevoie pentru indeplinirea actului comercial pentru care v-ati inregistrat pe site.

4.CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN PRIVINTA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL?
Dreptul de a avea acces la datele dumneavoastracu caracter personal(dreptul de a solicita informatii cu privire la la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Maivis si de a accesa aceste date in conformitate cu art.15 din Regulament).
Dreptul de rectificare(dreptul de a solicita companiei corectarea fara intarziere nejustificata a datelor dumneavoastra inexacte).
Dreptul de a limita prelucrarea (dreptul de a solicita companiei  sa limiteze prelucrarea datelor cu caracter personal pana la verificarea corectitudinii datelor dar nu solicitati stergerea acestora).
Dreptul de a solicita stergerea (dreptul de a solicita companiei  sa stearga datele dv personale fara intarzieri nejustificate in cazul in care datele dumneavoastra personale nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate).
Dreptul de a contesta(dreptul de a solocita incetarea prelucrarii datelor cu carcater personal de catre Kalva ,in temeiul unui titlu legal de interes legitim).
Dreptul de a adresa o reclamatie catre AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.
Pentru orice informatii legate de procesarea datelor cu caracter personal si pentru exercitarea dreptutilor de mai sus va rugam sa contactati compania SC KALVA SOLUTIONS SRL in scris la adresa  Blejoi nr.677 Prahova, telefonic la nr.0737095202 sau prin e-mail la adresa  office@kalva.ro .
KALVA SOLUTIONS nu furnizeaza adresa de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate catre dumneavoastra prin factura pentru bunurile comandate.  

Administrarea e-shopului www.maivis.ro se efectueza de catre societatea:
KALVA SOLUTIONS SRL
Adresa: BLEJOI Nr. 677, PRAHOVA CP107070
RO24536740
J29/2677/2008
Tel. 0737095202
E-mail: office@kalva.ro

Copyright © 2024 maivis.ro . Toate drepturile rezervate.                                                                                                         Website creat de APACHEMEDIA

Viziteaza site-ul Maivis.ro pe ShopMania