Confidentialitate

In concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Kalva Solutions S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea emiterii facturii pentru produsele comandate.
Date neaparat necesare pentru facturarea pe persoana fizica sunt: nume si prenume, CNP, serie si nr. carte identitate, adresa de resedinta.
Date neaparat necesare pentru facturarea pe firma sunt: nume societate comerciala, cod fiscal, nr. inregistrare Registrul Comertului, cont bancar, banca, adresa sediu social.
Necunoasterea sau refuzul dvs. de a furniza aceste date, determina anularea comenzii.

Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.

S.C. KALVA SOLUTIONS S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail comenzi@maivis.ro .

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Administrarea e-shopului www.maivis.ro  se efectueza de catre societatea:

S.C. Kalva Solutions SRL
Adresa: Str. Cuza Voda 13/D6
CUI: RO24536740
Nr. Orc.: J29/2677/2008
Tel.: 0757108103
Fax: 0344 816046
E-mail: office@kalva.ro

Copyright © 2018 maivis.ro . Toate drepturile rezervate.                                                                                                         Website creat de APACHEMEDIA

Viziteaza site-ul Maivis.ro pe ShopMania